OpenVMS is altijd de keuze geweest voor bedrijven die sterk hechten aan stabiliteit, veiligheid en schaalbaarheid en dat zal ook altijd zo blijven.

VMS werd door Digital Equipment in 1977 ontwikkeld voor de 32-bit VAX-computers. Met versie 5.5 werd de naam gewijzigd in OpenVMS. 1992 bracht de 64-bit Alpha-computers. In 1998 werd Compaq eigenaar van OpenVMS gevolgd door HP in 2002. HP introduceerde in 2002 de Integrity servers. Er zijn wereldwijd nog veel (Vax- en) Alpha systemen in gebruik. Met de komst van VSI (VMS Software Inc.) stapt OpenVMS is een zonnige toekomst.


Het is onze missie om alle releases van OpenVMS in EMEA te ondersteunen, zowel nu als in de toekomst en derhalve onze klanten in staat te stellen hun bedrijfskritische applicaties te laten werken met maximale uptime, het hoogste beveiligingsniveau waar OpenVMS bekend om staat onder maximale prestaties.


Aan de bekende slogans "Cool and Unhackable" en "When downtime is not an option" voegen wij met trots een nieuwe toe; "The Legend continues".

Met de start van VSI in 2013 is de toekomst van OpenVMS gewaarborgd met een solide fundament. Nieuwe versies van het OS en de port naar het x86/64 platform staan garant voor een geweldige toekomst en zekerheid.

Producten

Nieuwe producten betekenen nieuwe OpenVMS releases en nieuwe Layered Products.

De huidige release OpenVMS 8.4-2 support de recente generatie HP blades en rack-mount servers met Itanium processor.

Support

We bieden volledig support voor de nieuwste versie van OpenVMS & Layered Products in nauwe samenwerking VSI. Hetzelfde geldt voor alle oudere versies uitgebracht door HP.

Onze missie is het leveren van support op alle huidige en toekomstige releases van OpenVMS.
 

Training

Als dé geautoriseerde Training Partner van VSI in het EMEA domein bieden we een volledig curriculum van OpenVMS trainingen voor onze klanten. U moet daarbij denken aan klassikale training, online-training en training op klant lokatie. Alle studenten krijgen volledige toegang tot onze training systemen.

arrow.png
bgi.png
vsi.png